Studioverhuur

Theaterplatform PickUp beheert twee studio’s in de creatieve omgeving van de NDSM-werf in Amsterdam. De studio’s kunnen gebruikt worden als repetitieruimte, voor film- of muziekopnames, workshops, vergaderingen, presentaties, etc.

Al meer dan tien jaar ondersteunt Theaterplatform PickUp pionierende podiumkunstenaars bij het ontwikkelen van hun voorstellingen. De studio’s financieren we onder andere door ze ook te verhuren. De kosten zijn laag en in overleg. Belangrijker echter: als je bij PickUp een studio huurt, ondersteun je daarmee direct een maker met een bijzonder idee. Bij een volledige bezetting van onze studio’s wordt mййr dan 50% van je bijdrage besteed aan het helpen realiseren van de productie van een startup. Ook kun je een specifieke startup bij ons voordragen. Afhankelijk van je bijdrage is het mogelijk – als je dat wilt - dat we je vermelden als sponsor. Op deze manier maakten Het Veemtheater, Frascati, Robodock, de Ashton Brothers, Over ’t IJ festival en Wende Snijders al gebruik van de faciliteiten van PickUp.

Je kunt de studio’s huren van een dagdeel tot een periode van een aantal weken, in overleg zelfs 24/7. Met de pont vanaf Amsterdam CS ben je in tien minuten op de NDSM-werf.

Voor meer info, beschikbaarheid en prijzen, neem contact met ons op via:
info@pickupclub.nl of 06-26250644


  STUDIO 1 [Grote Studio]

Een ruime studio geschikt voor het repeteren van een dans- of theatervoorstelling. De studio is ruim genoeg om te gebruiken voor een try-out. De studio beschikt over een geluidsinstallatie, 32 amp krachtstroom, een grid, spiegel en gordijnen. De ruimte kan, indien gewenst, worden aangevuld met een zanginstallatie.

Download plattegrond in pdf-formaatgrote studio


  STUDIO 2 [Punt Studio]

De tweede studio is geschikt voor diverse doeleinden: van repetitieruimte voor bands tot vergaderruimte. Deze ruimte is voorzien van theaterverlichting, grid, audio, beamer, gordijnen etc. Voor performances, try outs, het uitwerken van stukken of gewoon repeteren. De studio beschikt over een zanginstallatie.

Download plattegrond in pdf-formaat


puntstudio


  De voordelen van PickUp nog even op een rijtje:

  • inspirerende omgeving
  • gratis wireless internet
  • 24/7 toegang tot de studio’s
  • oplopende korting bij huur voor langere periode